Vælg en side

mangler i ekstra hænder?

Der er store fordele ved mandskabslejning  – Her kan vi nævne bare nogle!.

1 Fast pris

Fast timepris og stor fleksibilitet
Ingen udgifter ved sygedage
Ingen udgifter ved ferie
Ingen udgifter til G-dage

2 Kend din ressourcer

Har du en hasteopgave, som skal løses her og nu, eller er du kommet bagud med et projekt, kan du indleje ekstra mandskab. Det indlejede mandskab kan opsiges, så snart opgaven er løst.

3 Enkelhed

Vi sparer dig for besværet med udbetaling af for eksempel diæter, pension og feriepenge, så du kan fokusere på, at løse din opgave så godt og hurtigt som muligt.

Men hvorfor vælge os?

En virksomhed arbejder ofte med omskiftelige vilkår. Du kan derfor ofte opleve, at din faste bemanding på den ene eller anden måde ikke passer sammen med antallet af opgaver. Den skiftende belastning kan føre til flere forskellige problematikker så derfor tilbyder vi:

R

Tilfredshedsgaranti

Vi skræddersyr en løsning, der imødekommer dine ønsker til arbejdets karakter og antal timer, ligesom vi selvfølgelig kommer til tiden og udfører dine opgaver med udgangspunkt i dine krav til kvalitet. Dermed behøver din virksomhed ikke at bruge tid eller energi på at finde pligtopfyldende medarbejdere til midlertidige ansættelser..

Vi finder kun de rette folk

Det er selvfølgelig alt afgørende, at du bliver mødt af pligtopfyldende medarbejdere, når du kontakter os med behov for mandskabsudlejning om det er på Grønland, Island, tyskland eller sjælland. Alle medarbejdere hos JBL-udlejning har da også både faglig stolthed og et fælles ønske om, at vores kunder altid er tilfredse – uanset om de ønsker hjælp til korte, eller længerevarende..

overskuelig administration

Din virksomhed er altså sikret en fleksibel løsning af høj kvalitet, når I kontakter JBL-Udlejning med behov for ekstra mandskab. Det vigtig for os, at i kan fokusere på jeres opgaver, så sørger vi for alt det kedelige administrative . – Hos os, er en aftale en aftale.!

Så Har du brug for mandskab ?

Så lad os tage en snak om jeres behov - Udfyld nedenstående og vi kontakter jer.